Ochrana údajů
Váš nákupní košík je prázdný!
  • Čeština
  • English
Vítejte, můžete se přihlásit nebo zaregistrovat.

Ochrana údajů

Ochrana osobních údajů

Kupující souhlasí s tím, že Prodávající bude jeho osobní údaje získané v souvislosti s registrací,
(údaje uvedené v registračním a objednávkovém formuláři nebo údaje sdělené na telefonu: +420 774316561 při objednávce)
může zpřístupnit třetím subjektům a to spolupracujícím osobám (rozvozci, operátoři), toto při respektování platných právních
předpisů, zejména zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění.

Kupující souhlasí s tím, že prodávající bude jeho osobní údaje získané v souvislosti se smluvním vztahem a registrací,
tedy údaje uvedené v registračním a objednávkovém systému, nebo telefonní objednávce uchovávat.
Svůj souhlas s uchováváním a zpracováváním osobních údajů může kupující kdykoliv odvolat, a to tak že zašle emailovou
​zprávu na adresu info@oskar-neratovice.cz nebo tuto skutečnost oznámí prodávajícímu telefonicky na čísle +420 774316561.
Na základě při registraci na stránkách http://obchod.oskar-neratovice.cz  nebo při objednávce na telefonu: +420 774316561,
poskytnutých kontaktních údajů může být Kupující kontaktován Prodávajícím za účelem poskytování informací o produktech,
službách nebo novinkách, a to prostřednictvím e-mailové nebo SMS komunikace.
​Svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení může Kupující kdykoliv odvolat, a to tak, že zašle emailovou zprávu
na info@oskar-neratovice.cz nebo tuto skutečnost oznámí prodávajícímu telefonicky na telefonu: +420 774316561.

Back to Top
Loading...
Loading...
Loading...